Jongen wegens bedreiging aangehouden

02 juli 2011

DORDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht is op 2 juli rond 01.30 uur op de Houttuinen aangehouden. De jongen zou eerder die nacht de beveiligingsmedewerkers van een daar gevestigde horecagelegenheid hebben bedreigd, nadat deze hem te kennen hadden gegeven dat hij de zaak moest verlaten. De slachtoffers hadden hem dat medegedeeld, omdat hij zich meermalen niet aan de huisregels hield. De jongen werd agressief en moest onder controle worden gebracht en aan de politie overgedragen worden. Hij is na een nacht cel en verhoor heengezonden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.