Bromfietser rijdt van dijk

03 juli 2011

DORDRECHT - Een 53-jarige man uit Dordrecht heeft zaterdagavond 2 juli rugletsel opgelopen na een ongeval met zijn bromfiets. De man reed over de Zuidendijk, toen hij halverwege tussen het Laantje van Middenhoeve en de Hoven door onbekende oorzaak de dijk afreed, waarbij hij over een omheining met prikkeldraad viel. Een ambulance kwam ter plaatse en nam de man vervolgens mee naar het ziekenhuis. Daar bleek de man rugletsel te hebben opgelopen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.