Het Parkhuis hoopt op stemmen voor wedstrijd

03 juli 2011

DORDRECHT - Enige tijd geleden heeft 'Stichting Specsavers Steunt' een wedstrijd uitgeschreven, waarbij instanties, verenigingen, goede doelen etc. konden aangeven waarom zij een donatie waard zijn. Onder andere Het Parkhuis doet mee met deze wedstrijd.

Alleen de goede doelen die op 17 juli op de eerste en tweede plaats (per stad) staan worden gesteund. Voor het Parkhuis betekent dat, dat zij met financiële steun van Stichting Specsavers Steunt grote foto’s van Dordrecht en de natuur kunnen aanschaffen om de woon- en leefomgeving van onze bewoners aan te kleden. Dit vergroot het 'thuisgevoel', wat erg belangrijk is voor dementerende ouderen.

Wat kunt u doen:
* Stem tot 17 juli zo vaak mogelijk op het Parkhuis.

1: Ga naar http://www.stichtingspecsaverssteunt.nl/alle-goede-doelen/zuid-holland/specsavers-dordrecht/
2: Zoek naar de beschrijving: 'Grote foto's van Dordrecht of specifiek naar de natuur verwijzend, die herkenbaar zijn voor ouderen, ter aankleding van de woon- en algemene ruimtes. Sfeerverhogend en ook aanleiding geven om er samen over te spreken'.
3: 6 x stemmen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.