Drie personen bedrijf Chemie-Pack weer vrijgelaten

05 juli 2011

DORDRECHT - De directeur, productieleider en milieucoördinator, die vrijdag zijn opgepakt op verdenking van opzettelijke brandstichting, zijn pas maandag weer vrijgekomen. Eerder zouden zij zondag worden vrijgelaten, omdat de verdenking ongegrond zou zijn, maar ze werden vervolgens opnieuw gearresteerd omdat volgens de politie uit de verhoren zou blijken dat er roekeloos gehandeld was en er dus sprake zou zijn van opzettelijke brandstichting.

De rechtbank van Breda echter, vond deze manier van benaderen onjuist en heeft onmiddelijke vrijlating gelast. Het drietal zal nu moeten afwachten tot de zaak voor komt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.