Brand in woning Riouwstraat

05 juli 2011

DORDRECHT - – Op maandagavond 4 juli is brand ontstaan in een woning aan de Riouwstraat. De brand woedde op de bovenste verdieping en sloeg uit naar buiten. De brandweer schaalde op naar middelbrand en bestreed de brand met een tankautospuit, een redvoertuig en een combivoertuig (combinatie tussen tankautospuit en redvoertuig). Binnen een half uur was de brand meester. Door de brand liep de woning flinke schade op. Enkele buurwoningen hadden waterschade. Omdat in eerste instantie onbekend was of er nog mensen in de woning waren, kwamen uit voorzorg een traumahelikopter en ambulances ter plaatse. Uiteindelijk bleek echter dat er niemand in de woning was. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De Unit Forensische Opsporing zal hiernaar onderzoek doen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.