A&P b.v. uit Zwijndrecht gaat leveren aan Drechtwerk

06 juli 2011
A&P b.v. uit Zwijndrecht gaat leveren aan Drechtwerk

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT -  A&P b.v. uit Zwijndrecht is een totaalleverancier voor de institutionele markt en levert facilitaire en non-food producten aan onder andere justitiële inrichtingen, asielzoekerscentra, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Drechtwerk is de sociale werkvoorziening van de Drechtsteden met 1600 medewerkers met een arbeidshandicap.

In de intentieverklaring spreekt A&P b.v. het voornemen uit al haar hiervoor in aanmerking komende werkzaamheden onder te brengen bij Drechtwerk. Aanleiding tot deze stap was de overdracht van de EHBO-service aan A&P b.v. Een dienstverlenende activiteit waarbij Drechtwerk het onderhoud van- en de controle op de BHV- en EHBO-dozen verzorgde voor organisaties en bedrijven. Vanaf heden zal A&P b.v. deze service gaan verzorgen.
De bedrijven die deze service  bij Drechtwerk hadden ondergebracht zijn hier inmiddels over geïnformeerd. 

Foto: Daphne Uyterlinde van Drechtwerk draagt symbolisch de werkzaamheden over aan Theo Visser van A&P b.v.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.