Stoffelijk overschot in water aangetroffen, politie zoekt getuigen

07 juli 2011

DORDRECHT - In een sloot langs de Grafelijkheidsweg is op 6 juli het stoffelijk overschot van een 18-jarige man uit Dordrecht aangetroffen. Rond 07.45 uur meldde een passant dat in het water tussen de De Jagerweg en de Schenkeldijk een scooter en een helm lag, waarop een agent ter plaatse ging. Later bleek het niet alleen te gaan om alleen een scooter en een helm, maar werd er ook stoffelijk overschot aangetroffen. 

Politiemensen van de tactische recherche en forensische opsporing kwamen direct ter plaatse. Duikers van de Dordtse brandweer hebben vervolgens het lichaam uit het water gehaald en geborgen.

Het stoffelijk overschot is naar het mortuarium overgebracht. Hoe de man met zijn scooter te water is geraakt, is nog niet bekend. Mogelijk raakte de bromfietser een boom die op een paar meter afstand van de vindplaats staat. Op deze boom werden beschadigingen aangetroffen die mogelijk door de scooter veroorzaakt zijn.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van het te water raken van de man of andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.