Diny Koppens: 'Beroering column Pieter Verhoeve is jaloezie'

07 juli 2011 door Pieter Verhoeve

DORDRECHT - Diny Koppens, oud-raadslid voor BVD en GroenLinks geeft haar mening naar aanleiding van de reacties van Piet Sleeking en Martijn Groeneweg die vinden dat een politicus geen column mag schrijven:

'De lange tenen van de loco en de luis'

'Pieter schrijft leuk, is ook politicus ja, en het feit dat hij deze gelegenheid krijgt zet natuurlijk kwaad bloed bij collega's. Het is niet meer dan jaloezie en het hoort ook bij het politieke spel. In een krant die verder zo spectaculair als een zoutvat is in zijn berichtgeving misstaat het grijs van de SGP niet, dus hij pas er toch goed bij? Jammer dat Piet zich zo uit zijn tent laat lokken. De Piet verwijt de ketel. Hij heeft altijd meer dan anderen een podium gekregen op RTV, toch, Thijs?'

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.