Man aangereden door graafmachine

08 juli 2011

DORDRECHT - Een 55-jarige man uit Meteren is donderdagmiddag 7 juli gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een graafmachine. Een 21-jarige man uit Vuren was met een graafmachine aan het werk aan de Laan der Verenigde Naties. Net toen hij de graafmachine wilde verplaatsen, kwam de man uit Meteren voorbij lopen, die daar ook aan het werk was. Er ontstond een aanrijding waarbij de man ten val kwam en met zijn voet onder de graafmachine terecht kwam. Een ambulance kwam vervolgens ter plaatse en heeft de man naar het ziekenhuis vervoerd. De man liep als gevolg van het incident letsel op aan zijn voet en been. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.