Brand in portiekwoning door pannetje

08 juli 2011

DORDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag 8 juli is korte tijd brand geweest in een portiekwoning aan de Jan van Goyenstraat. Bewoners van een flat op de tweede etage roken rond 1.30 uur een brandlucht. Toen ze vervolgens een kijkje gingen nemen, zagen ze dat de woning op de eerste etage vol rook stond en belden 112. Hulpdiensten kwamen hierop ter plaatse en uit voorzorg werden bewoners van de omliggende woningen uit hun woning gehaald. Binnen korte tijd was de brand onder controle en bleek het te gaan om een pannetje dat op het vuur stond dat vlam had gevat. Twee mannen die op het moment van de brand in de woning aanwezig waren, wisten zelf uit het pand te komen. Ze zijn ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd en bleken ongedeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.