Politie zoekt getuigen van overval op tankstation

08 juli 2011

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een tankstation aan de Leeuwstraat. Vrijdagochtend 8 juli kwam rond 6.20 uur een onbekende man het tankstation binnenlopen. De man bedreigde de medewerker van het tankstation met een wapen. Vervolgens ging de man er met een onbekend geldbedrag lopend vandoor in de richting van de Regulushof. Bij de overval raakte niemand gewond.

De politie startte direct een onderzoek naar de overval. Met diverse eenheden werd in de omgeving van het tankstation uit naar de man. De overvaller werd echter niet meer aangetroffen. Ook kwam de Unit Forensische Opsporing kwam ter plaatse om een (sporen)onderzoek te doen. De politie vraagt getuigen van de overval contact op te nemen en beschikt over het volgende signalement: licht getinte man, 25-30 jaar, 1.70-1.75m lang, normaal postuur, kort donker haar, grijze sjaal voor de mond, blauwe spijkerbroek. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben of die de man die ochtend hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.