Man aangehouden met valse kentekenplaten

09 juli 2011

DORDRECHT - De politie heeft vrijdagmiddag 8 juli aan de Reeweg Oost een 20-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politie kreeg die middag een melding dat bij een tankstation een voertuig met valse kentekenplaten stond. Agenten gingen ter plaatse en troffen de bestuurder van het voertuig aan. De agenten hebben de man vervolgens aangehouden een meegenomen naar het bureau. Hier is hij in verzekering gesteld. De auto is in beslag genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.