Man aangehouden voor slaan vrouw

09 juli 2011

DORDRECHT - Een 35-jarige man uit Dordrecht is vrijdagavond 8 juli aangehouden voor mishandeling. De man viel die avond in een café aan de Voorstraat diverse malen een 34-jarige vrouw uit Dordrecht lastig. Even later sloeg de man de vrouw, waarbij de vrouw ten val kwam. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Na verhoor is hij de volgende dag heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.