Man aangehouden voor tanken zonder betalen

09 juli 2011

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit Dordrecht is vrijdagochtend 8 juli aangehouden voor het tanken zonder betalen. De politie kreeg die ochtend een melding dat bij een tankstation aan de Karel Doormanweg een man na het tanken was weggereden zonder te betalen. Surveillerende agenten zagen het betreffende voertuig kort hierna geparkeerd staan aan de Jan van Brakelstraat en zagen de bestuurder wegrennen. De agenten zetten hierop de achtervolging in en wisten de man vervolgens aan te houden. Bij het controleren van de gegevens bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook bleken op het voertuig gestolen kentekenplaten te zitten. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau en is in verzekering gesteld. Het voertuig en de kentekenplaten zijn in beslag genomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.