Man aangehouden na slaan voorbijganger

10 juli 2011

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 10 juli een 26-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor mishandeling. Surveillerende agenten zagen de man urineren tegen een pand aan de Johan de Wittstraat. Vervolgens rende de man achter twee voorbijgangers aan en trapte een van de twee en gaf hem een klap op zijn hoofd. De agenten gingen hierop achter de 26-jarige man aan en wisten hem direct aan te houden. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau. De man die werd geslagen, een 19-jarige man uit Delft, heeft aangifte gedaan.      

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.