Scooter en fietsen in brand

10 juli 2011

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 10 juli hebben aan de Groen van Prinstererweg een scooter en twee fietsen in brand gestaan. De meldkamer kreeg die nacht een melding dat er brand was voor een flatwoning. Toen de hulpdiensten ter plaatse waren, bleek het te gaan om een scooter die in brand stond. Twee fietsen die in de buurt gestald stonden, hadden eveneens vlam gevat. Ter plaatse gekomen agenten verplaatsten de scooter, zodat het vuur niet kon overslaan naar de flat waarvoor deze gestald stond. De brandweer die inmiddels ook ter plaatse was, heeft de brand vervolgens geblust. De flatwoning raakte niet beschadigd door het vuur. Wel was vanwege de hitte een ruitje van de toegangsdeur van het portiek geknapt. De politie gaat uit van brandstichting.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.