Brand in schoolgebouw

11 juli 2011
Brand in schoolgebouw

DORDRECHT - Aan de Vorrinklaan is in de nacht van zondag op maandag een uitslaande brand geweest in een leegstaand schoolgebouw. De brand was in een lokaal op de bovenste verdieping. De vlammen sloegen uit het pand en de brandweer kwam met groot materieel ter plaatsen. De brand was binnen een halfuur onder controle. Over de oorzaak is nog niets bekend.

 

Foto's:Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.