Burenruzie escaleert

13 juli 2011

DORDRECHT - Buren die elkaar al langere tijd met elkaar in onmin leven in de wijk Oudelandshoek in Dordrecht zijn dinsdag einde van de middag met elkaar slaags geraakt. Hierbij werd een 50-jarige man verwond in zijn gezicht en moest hiervoor worden gehecht in het ziekenhuis. Een 47-jarige man uit Dordrecht werd later aangehouden op verdenking van de mishandeling. Hij is ingesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de gebeurtenissen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.