Aanvaring spoorbrug Dordrecht - Zwijndrecht

13 juli 2011
Aanvaring spoorbrug Dordrecht - Zwijndrecht

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - De spoorbrug tussen Dordrecht en Zwijndrecht is dinsdagmiddag aanzienlijk beschadigd geraakt. De brug is even na één uur in de middag aangevaren door een vrachtschip. De brug heeft hierdoor fikse schade opgelopen. Tijdelijk is er beperkt treinverkeer geweest tussen Dordrecht en Zwijndrecht. Over de toedracht is niets bekend.


Rob van der Woude

Gerben van den Boom

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.