Groenendijk PGN Bouw gaat zelfstandig verder

13 juli 2011
Groenendijk PGN Bouw gaat zelfstandig verder

DORDRECHT - Algemeen Directeur Wiebe Vervelde heeft per 13 juli 2011 het volledige aandelenpakket van Groenendijk PGN Bouw overgenomen. Na een succesvol partnership met GN Bouw gaat Groenendijk PGN Bouw nu zelfstandig verder.
Het bedrijf (met in 2010 € 27 miljoen omzet) zet zich met haar 55 medewerkers in voor een groeiende klantenkring waarbij betrokkenheid, kwaliteit en creatieve oplossingen de pijlers zijn van het succes.

Voor de komende jaren verwacht Vervelde gezonde groei. Met restyling en onderhoud van bestaande kantoren, winkelpanden, banken, stations en scholen als hoofdactiviteit.
Groenendijk PGN Bouw geniet het vertrouwen van gerenommeerde bedrijven als Leen Bakker, De Hogeschool Rotterdam, McDonalds, RET, ABN-AMRO en de NS.

Voor meer informatie, zie www.groenendijkpgnbouw.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.