Man aangehouden na ruzie in café

14 juli 2011

DORDRECHT - Woensdagavond 13 juli is een 39-jarige man aangehouden voor mishandeling. De man en een 52-jarige plaatsgenoot kregen bij een café aan het Van Oldenbarneveldtplein ruzie. Vervolgens gingen de mannen met elkaar op de vuist, waarbij de 52-jarige man diverse verwondingen opliep. De politie kwam ter plaatse en heeft de 39-jarige man aangehouden voor mishandeling. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau. De 52-jarige man is op de spoedeisende hulp aan zijn verwondingen behandeld. Hij heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.