Drie auto’s botsen op elkaar

14 juli 2011

DORDRECHT - Woensdagmiddag 13 juli zijn drie auto’s op elkaar gebotst. Dit gebeurde aan de Noordendijk. Een 65-jarige man stopte daar om een passagier uit te laten stappen. De 48-jarige bestuurder van de auto achter de man merkte dit op tijd op. De 23-jarige vrouw uit Dordrecht die daar weer achter reed, niet. Zij botst vervolgens op haar voorganger die weer doorschoof tegen de auto van de 65-jarige man. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De andere twee bestuurders bleven ongedeerd. Het voertuig van de vrouw moest worden getakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.