Gereformeerde Maranathakerk Dubbeldam in de verkoop

14 juli 2011
Gereformeerde Maranathakerk Dubbeldam in de verkoop

DORDRECHT - De Gereformeerde Maranathakerk in Dubbeldam wordt verkocht. Het geld zal worden ingezet om de van oorsprong Hervormde Wijnstok-kerk in Dubbeldam geschikt te maken voor gereformeerd en Hervormd Dubbeldam. Deze modernisering vergt een stevige investering.

Deze beslissing is door de betrokken kerkenraden genomen en wordt meegedeeld in het kerkblad.

Dubbeldam zal onderdeel worden, zo is de opzet, van het nieuwe bestuur van de Protestantse kerk Nederland (PKN) in Dordrecht. Hervormd Dubbeldam en gereformeerde Dordt gaat daarin op. Hervormd Dordt kiest een eigen tempo en zal, zo is het plan, in de toekomst aansluiten.

Landelijk bestaat de PKN al vanaf 1 mei 2004.

De Maranathakerk in Dubbeldam heeft nu als voorgangster Marianne Pompert, die ook betrokken is bij het Diaconaal Aandachts centrum in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.