Afsluiting en afronding werkzaamheden Laan der VN

14 juli 2011

DORDRECHT - Komend weekend (15-17 juli) krijgt de Laan der VN een laatste laag nieuw asfalt, de toplaag. Na het aanbrengen van de toplaag, wordt nieuwe belijning aangebracht. De aannemer werkt dag en nacht door om de werkzaamheden in deze korte periode uit te voeren. Vanaf vrijdagavond 15 juli 21.00 uur tot maandagochtend 18 juli 6.00 uur zijn er op de Laan der VN wegafsluitingen en omleidingen.


Als eerste wordt de rijbaan richting de A16 afgesloten. Als deze rijbaan klaar is, wordt deze opengesteld en vervolgens wordt de rijbaan richting de N3 afgesloten.

·  Van vrijdagavond 15 juli 21.00 uur tot en met zaterdagavond 16 juli 22.00 uur is de Laan der VN vanaf de Nassauweg tot de Karel Doormanweg in de richting A16 afgesloten.

- Van zaterdagavond 16 juli 24.00 uur tot maandagmorgen 18 juli 6.00 uur is de Laan der VN afgesloten van de Karel Doormanweg tot de Nassauweg in de richting N3.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden worden omleidingen ingesteld. Deze zijn aangegeven met informatieborden langs de weg. Voor iedere rijrichting geldt een andere omleiding. Midden in het weekend verandert daarom de omleiding. Verkeer wordt geadviseerd goed de omleidingborden te volgen. De kruispunten van de Laan der VN met de Nassauweg en de Karel Doormanweg zijn open voor het verkeer.

 

Afronding werkzaamheden

Na het aanbrengen van de toplaag komend weekend heeft de gemeente nog enkele weken nodig om de laatste werkzaamheden uit te voeren. Zo wordt nog gewerkt aan de verkeersregelinstallaties, worden de verkeerspijlen op het asfalt bij de verkeerslichten aangebracht, worden nog banden aan de rand van de weg geplaatst. Ook de verkeersborden worden geplaatst. Nieuwe bomen worden van het najaar geplant, omdat het zomerseizoen hier niet geschikt voor is.

 

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden op de Laan der VN kunt u vinden op www.dordrecht.nl/laandervn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.