Stem op genomineerd Dordrechts Museum

14 juli 2011
Stem op genomineerd Dordrechts Museum

DORDRECHT - Het Dordrechts Museum is één van de tien genomineerden voor de Rob de Bes Award. Dit is dé innovatie- en aanmoedigingsprijs van de VVV in Nederland. Als je van mening bent dat het Dordrechts Museum deze prijs moet krijgen, stem dan nú op het museum op de site www.vvvrobdebesaward.nl en maak kans op en iPad 2. Stemmen kan tot 1 augustus. Waarom het Dordrechts Museum moet winnen? Het museum heeft een indrukwekkende verzameling schilderijen van de zestiende eeuw tot nu, die je met het multimediasysteem Mijn Dordrechts Museum kunt ontdekken. Je volgt hiermee een eigen route door het museum, gebaseerd op persoonlijke voorkeuren.


Het museum heeft tussen 2008 en 2010 een complete metamorfose ondergaan. De nieuwe tentoonstellingsvleugel vormt een spannend contrast met het oorspronkelijke, historische gebouw. Elke zaal heeft een eigen thema. Voeg daarbij de bijzondere activiteiten voor kinderen en volwassenen, de nieuwe museumwinkel en het restaurant Art & Dining, waar je kunt koffiedrinken, lunchen en dineren met uitzicht op de prachtige tuin. Ken je het museum nog niet? Ga gauw eens kijken en vergeet niet te stemmen als jij ook vindt dat het Dordrechts Museum deze prijs moet winnen! Meer informatie over bezoekuren, activiteiten en de collectie: www.dordrechtsmuseum.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.