Dordt Nu meldt: Klander muelen tracteert op gratis gebak voor 19 juli

18 juli 2011

DORDRECHT - De weekkrant Dordt Nu, die vanaf januari 2011 actie voert om van 19 juli weer een feestdag te maken, meldt dat de eerste horecaondernemer inhaakt. Han Elzerman van taveerne de Klancermuelen, tracteert de eerste honderd gasten morgen op gratis gebak.  Op 19 juli 1572 begon in de Statenzaal van het Hof een vergadering die onbedoeld de basis legde voor de Nederlandse onafhankelijkheid. Het Statenplein heeft als naam ook alles met de Statenzaal en de Vrije Statenvergadering te maken.

Radio RIJNMOND zendt morgen van 5 tot 7 uur live vanuit het Hof uit. Burgemeester Arno Brok werkt ook mee.

Meer info ook op de site van de site Dordt Nu

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.