Inbraakmelding Ark van Noach blijkt loos alarm

18 juli 2011
Inbraakmelding Ark van Noach blijkt loos alarm

DORDRECHT - De politie kreeg zondagavond 17 juli een melding van een inbraak in de Ark van Noach. Getuigen hadden gezien hoe twee personen vanaf de kade aan de Maasstraat de ark waren binnengetreden. Agenten gingen hierop ter plaatse en stelden een onderzoek in. Aangezien het niet mogelijk was de ark vanaf de kade te betreden, kwam een hoogwerker van de brandweer ter plaatse om de agenten aan boord te laten. Nadat diverse verdiepingen waren onderzocht, werden op het schip inderdaad twee personen aangetroffen. Het bleek echter niet om inbrekers te gaan, maar om twee bewoners van de ark die het vaartuig bewaken en meehelpen met de bouw. De agenten gingen hierop met vervolg. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.