Fietsster gewond na aanrijding personenauto

20 juli 2011

DORDRECHT - Op de Laan de Verenigde Naties is op dinsdagmiddag 19 juli een 75-jarige vrouw uit Dordrecht aangereden door een personenauto. De vrouw kwam van de Thorbeckeweg en wilde de kruising met de Laan der VN oversteken. De 28-jarige autobestuurder uit Ridderkerk reed op de Laan der VN en kon de vrouw niet ontwijken. De vrouw werd geschept en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat zij een gebroken pols, gekneusde ribben en een hoofdwond had. De Regionale Verkeersondersteuning doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Omdat de bestuurder te hard reed, is zijn rijbewijs ingevorderd.
De politie is op zoek naar mensen die het ongeval hebben gezien en hier meer over kunnen vertellen. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen via 0900 8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.