Ergernis over wegwerkzaamheden in Stadspolders

20 juli 2011

DORDRECHT - Ingezonden bericht:

"Ik woon in Stadspolders en wordt al enige tijd geplaagd door de enorme verkeershinder. Ik kan mij daarbij niet aan de indruk onttrekken dat er niet goed is nagedacht over de logistiek. Van 6 banen naar 1 baan, zonder dat er wordt gewerkt, zonder verkeersbegeleider. Wachten voor een roodstoplicht voor verkeer van rechts, maar die weg is afgesloten.

Naar mijn idee is dat deel slecht voorbereid.

De politie vond dat er verkeersregelaars zouden moeten komen, maar dat er niet zijn voor verkeersbegeleiding, het Algemeen Dagblad heeft niet gereageerd, net zo min als de Gemeente Dordrecht.

Vandaag was het weer volledig raak. Een enorme puinzooi rond de wegwerkzaamheden. Oprit N3 afgesloten. Vanuit de Stadspolders via het centrum (station) naar de A16, Kostte mij ruim een half uur. Kreeg vandaag van gezinsleden diverse telefoontjes, dat een ritje van een paar minuten nu 40 minuten kostte.

Uiteraard stel ik het op prijs dat de wegen netjes worden onderhouden, maar wie hiervan de logistiek heeft bedacht, of liever gezegd niet. Men doet maar wat, men schuift maar wat met rood/witte paaltjes en denkt niet na over de gevolgen. Je kunt de N3 opgang afsluiten, waarna iedereen de Vogelbuurt inschuift, waar de stoplichten het verkeersgeweld totaal niet aankunnen.

Vandaag een enorm gescheld van automobilisten. Vanochtend weer de beide wegen vanuit Stadspolders naar de provinciale weg, dus alleen de Noordendijk. Ter illustratie: ik stond op mijn woonerf al stil vanmorgen.

Wie is er verantwoordelijk voor de planning?
Heeft niemand ook bedacht om in de spitsuren wat verkeersregelaars neer te zetten? De politie vond het haar taak niet..."

P. de Jong

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.