Vierdaagse jubilea Rinie Boon en Cees Schilthuizen

21 juli 2011

DORDRECHT - De Dordtse vier-daagse fotografen Cees Schilthuizen en Rinie Boon zijn trots op hun jubilea. Schilthuizen zit morgen voor de dertigste keer bij de intocht in Nijmegen van de regionale wandelhelden. Telegraaf-journalist Sebastiaan schramm heeft op Twitter de suggestie gedaan om Cees  Schilthuizen te gaan nomineren voor de Dordtse historische kalender.

Rinie Boon ging in de jaren zeventig van de vorige eeuw voor de eerste keer richting Nijmegen. Hij hielp wijlen Gert-Jan van Wijk aan fotowerk.

Gert-Jan van Wijk bleef, al werkte hij voor kranten in het oosten van het land, de vierdaagse lopers uit de Drechtstreek trouw zolang hij leefde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.