18-jarige zonder rijbewijs veroorzaakt aanrijding

21 juli 2011

DORDRECHT - Op de Groenezoom ter hoogte van de Noordpolderweg heeft woensdag rond het middaguur een aanrijding plaatsgehad tussen twee personenauto’s. Een 18-jarige man uit Dordrecht zónder rijbewijs reed achterop het voertuig van een 34-jarige vrouw uit Dordrecht. Zij liep klachten aan haar nek en schouders op. Na onderzoek door ambulancepersoneel mocht zij naar huis. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Het voertuig waarin de veroorzaker reed, was gehuurd. De schade aan deze auto was dusdanig dat die getakeld moest worden. Tegen de 18-jarige wordt proces-verbaal opgemaakt. Het was de tweede keer dit jaar dat hij gesnapt werd wegens rijden zonder rijbewijs. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.