Verdacht persoon aangehouden

21 juli 2011

DORDRECHT - De politie heeft woensdagavond een 29-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden op de Oranjelaan in Dordrecht. Terwijl surveillerende agenten hem passeerden, begon hij druk in zijn fietstas te rommelen. Gezien dit opvallende gedrag werd de man gecontroleerd. Hij kon zich niet identificeren en bleek in de fiets inbrekersgereedschap bij zich te hebben. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en verhoord. Het gereedschap is in beslag genomen. De man is er weer op vrije voeten. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.