Beschonken meiden vernielen abri

21 juli 2011

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee meiden van 15 en 16 jaar uit Dordrecht aangehouden op verdenking van vernieling van een abri. De politie kreeg de melding dat een getuige zag dat de twee de abri vernielden op de Thorbeckeweg in Dordrecht.  Op basis van het signalement werd naar hun uitgekeken door surveillerende agenten. Ze werden gevonden op de Patersweg.  Beiden hadden lichte verwondingen door het schoppen en slaan tegen de abri. Ze waren beschonken, een flesje drank dat ze bij zich hadden, werd in beslag genomen. Beiden werden ingesloten op het politiebureau, verhoord en daarna weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.