Sportbedrijf Dordrecht organiseert speciaal zomerprogramma

21 juli 2011

DORDRECHT - Elke dag sport en spel in een leuk thema

Tijdens de zomervakantie kan er naar hartelust gesport worden in Dordrecht! Sportbedrijf Dordrecht brengt in deze periode namelijk een speciaal zomerprogramma. Niet alleen zijn er in verschillende wijken de activiteiten Sportbuurtwerk, ook wordt op twee locaties een Sportweek georganiseerd.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen van 1 tot en met 5 augustus terecht bij Sportweek@CruyffCourt. Van 8 tot en met 12 augustus is er de Sportweek@Patersweg. Alle activiteiten vinden plaats tussen 13.00 en 15.00 uur en zijn gratis toegankelijk!

Iedere dag een thema
Sportweek brengt iedere dag sport en spel in een leuk thema. Op maandag reizen de deelnemers door de tijd, zowel vooruit als terug. Allerlei activiteiten die men vroeger speelde en futuristische activiteiten, die wel uit het jaar 3000 lijken te komen! Op dinsdag staat onder de noemer 007 alles in het teken van geheimagenten. Met onder andere puzzeltochten, te kraken codes en een behendigheidsparcours wanen de kinderen zich voor één dag geheim agent.

Op woensdag lijkt het terrein, met diverse 1001 nacht spellen en sporten, een sprookje. Een doldwaze dag volgt op donderdag, op deze dag wordt alles andersom en achterstevoren gespeeld. Van omgedraaide voetbaldoeltjes tot tennissen over een volleybalnet, je kunt het zo gek niet bedenken! Ten slotte waant eenieder zich tijdens de X-treme factor op vrijdag een echte ster. Er zullen allerlei uitdagende games en spellen zijn voor de echte waaghalzen!

Kortom, twee sportieve weken waarin de Dordtse kinderen zich niet hoeven te vervelen!

Raadpleeg www.dordtsport.nl voor actuele informatie over het zomerprogramma.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.