Gevallen op hekwerk

23 juli 2011

DORDRECHT - Een 65-jarige man uit Rosmalen is op een hekwerk gevallen. De man was op vrijdagmiddag 22 juli 2011 aan het schilderen bij een woning op het Maaskant-erf in Dordrecht. Hij stond op een ladder ter hoogte van de eerste verdieping. Door onbekende oorzaak viel hij en kwam terecht op het puntige hek. Hij had letsel aan de rechterkant van zijn buik. Een ambulance bracht het slachtoffer over naar het academisch ziekenhuis in Rotterdam.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.