Vernieling van auto’s

24 juli 2011

DORDRECHT - In de Aalscholverstraat in Dordrecht is een 25-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Agenten kwamen daarop zondag 24 juli 2011 rond 03.30 uur omdat er ruzie op straat zou zijn. Ze spraken onder ander met de 25-jarige man die het allemaal maar vervelend vond en wegwilde. Op straat lag een beschadigde fiets en twee auto’s waren ook beschadigd. Er kwam naar voren dat de verdachte waarschijnlijk over zijn hoofd de fiets tegen de auto’s had gegooid. Daarom hielden de agenten de 25-jarige aan. Ook bleek dat er een houten schutting vernield was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.