Snoep gestolen uit winkel

24 juli 2011

DORDRECHT - Voor de diefstal van snoep is een 22-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Er kwam op zondag 24 juli 2011 rond 01.50 uur een melding dat iemand een ruit had ingeslagen bij een winkel op het Stationsplein in Dordrecht. De verdachte was weggerend in de richting van de Burgemeester de Raadtsingel. Daar zagen agenten inderdaad iemand lopen. Hij bleef bij een prullenbak staan en gooide daar iets in. Achter hem op de grond lag ook een zak snoep. Nader onderzoek wees uit dat uit de winkel inderdaad snoep was gestolen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.