Diefstal geld uit de kassa mislukt

24 juli 2011

DORDRECHT - Het is een 28-jarige man uit Dordrecht niet gelukt geld uit een kassa te stelen. De verdachte liep op zaterdagmiddag 23 juli 2011 dronken een fietsenwinkel aan het Stationsplein in Dordrecht binnen. De man deed moeilijk waarop een personeelslid diverse malen zei dat hij weg moest gaan. De verdachte probeerde toen geld uit een kassa te pakken waarop de medewerker de alarmknop indrukte. Hierna fietste de man weg maar agenten haalden hem in en namen de verdachte mee naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.