FC Dordrecht wint oefenwedstrijd tegen Dilettant

25 juli 2011
FC Dordrecht wint oefenwedstrijd tegen Dilettant

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de vriendschappelijke wedstrijd op zaterdag 23 juli  tegen de amateurs van Dilettant zoals verwacht ruim gewonnen. In Krimpen aan de Lek wisten de Dordtenaren zesmaal het net te vinden en hielden zij hun doel schoon.

De mannen van trainer Theo Bos verdeelden de goals keurig over beide helften. In het eerste bedrijf waren Josimar Lima, Cecilio Lopes en Giorgio Achterberg trefzeker. Na de rust wist Nick Coster de Krimpense doelman twee keer te verschalken en voegde Lima nog een treffer toe aan het totaal.

Opstelling: Van der Ploeg, Gielissen, Lima, Amevor ('46 Versluis), Patijn ('65 van Beers), Post ('46 Koksal), Rijsdijk, Coster, Lopes ('46 Jongebloet), Vlasblom en Achterberg.

Op dinsdag 26 juli is de volgende wedstrijd van FC Dordrecht, dan is in Waardenburg FC Oss de tegenstander.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.