Twee aanhoudingen na vechtpartij

26 juli 2011

DORDRECHT - Surveillerende agenten die aan de Baden-Powelllaan waren in verband met een evenement, kregen maandagavond 25 juli te horen dat hier een vechtpartij zou zijn. Ter plaatse zagen zij meerdere personen een man aanvallen. Drie personen gingen er bij het zien van de politie vandoor. De vierde, een 23-jarige man uit Dordrecht is aangehouden. Het slachtoffer, een 31-jarige man met onbekend adres bleek eerder die avond ook al betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij. Hij is aangehouden wegens openbare dronkenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.