Eigenaar Erotic Treasure geeft repliek op bericht gemeente Dordrecht over heropening

26 juli 2011

DORDRECHT - Ingezonden brief eigenaar Erotic Treasure:

"Het gaat om het bericht dat Erotic Treasure weer open mag. Ik ben de directeur van deze zaak, maar hoe het op de site staat klopt er niks van. De burgemeester heeft ons niets laten weten. Wij proberen al 6 maanden een gesprek met hem aan te gaan, maar hij laat niets weten. Hij heeft dit via onze advocaat gedaan. Ook heeft niet hij het akkoord gegeven dat we weer open mogen, maar zijn we in ons gelijk gesteld door de rechtbank. Ook dat ik veroordeeld ben voor drugshandel is niet waar.

Er is geen vonnis uitgesproken. Ik word op deze manier wel erg verkeerd in beeld gezet in alle media en deze nemen dit zo over zonder bij ons navraag te doen. Ik vindt dit een kwalijke zaak, de gemeente mag nu ook wel is kritisch beoordeeld worden, ze zaten er gewoon goed naast."

F. van den Hemert

De 'zie ook'-verwijzing bevat het bericht van de gemeente Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.