Vier aanhoudingen na steekpartij

27 juli 2011

DORDRECHT - Dinsdagavond 26 juli kreeg de politie de melding van een vechtpartij aan de Thorbeckeweg. In de omgeving troffen de agenten  een gewonde 18-jarige man uit Dordrecht aan. Een 16-jarige jongen uit Dordrecht, gaf aan eerder ruzie te hebben gehad met de 18-jarige. Deze kwam even later met twee handlangers achter hem aan op de Thorbeckeweg waar een gevecht ontstond dat erin uitmondde dat de 16-jarige de 18-jarige man stak. De 16-jarige is daarop aangehouden.

De gewonde werd naar het ziekenhuis gebracht en is na behandeling van zijn verwondingen ook aangehouden en ingesloten. Even later werden een 19-jarige man uit Dordrecht en een 20-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden die ook bij het incident betrokken zouden zijn. In de buurt van het incident werd ook een vuurwapengelijkend voorwerp aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.