Twee fietssters gewond na aanrijding

27 juli 2011

DORDRECHT - Op de rotonde tussen de Galileïlaan en de Eulerlaan ontstond dinsdagmorgen  26 juli een aanrijding. Een 48-jarige vrouw uit Dordrecht fietste op de rotonde. Een personenauto, bestuurd door een 61-jarige vrouw uit Dordrecht, die de rotonde opreed verleende aan de fietsster geen voorrang, waardoor deze ten val kwam. Zij liep een pijnlijke voet op en werd naar het ziekenhuis gebracht voor controle.


Ook een 67-jarige fietsster uit Dordrecht werd dinsdagmorgen aangereden door een personenauto. Dit gebeurde op de Provincialeweg onderaan de afrit van de N3. Een 71-jarige autobestuurder uit Dordrecht had stil gestaan voor de oversteekplaats en zag bij het optrekken de vrouw over het hoofd. Ze kwam door de aanrijding ten val en liep een gekneusde enkel op. Ook zij is naar het ziekenhuis gebracht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.