Verdachte diefstal herkend en aangehouden

27 juli 2011

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit Zwijndrecht is op dinsdag 26 juli aangehouden op de Mauvestraat. De politie kreeg de melding dat in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 diefstal gepleegd zou zijn bij een tankstation aan de Dokweg. Op de camerabeelden herkenden de agenten de 19-jarige. Toen hij even later tijdens surveillance werd aangetroffen, is hij aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.