Verdachten van diefstal verstoppen tas

27 juli 2011

DORDRECHT - Twee 37-jarige mannen uit Dordrecht zijn op dinsdagavond 26 juli aangehouden. Een getuige meldde bij de politie dat twee mannen een tas verstopten in de bosjes aan de Haaswijkweg West. De twee vertrokken vervolgens richting de Vissersdijk. Op de Loswalweg werden zij aangetroffen. Ook de tas werd gevonden in de bosjes met daarin vermoedelijk van diefstal afkomstige cosmetica. Daarop werden de verdachten aangehouden. Een van de mannen werd ingesloten. De ander kon om gezondheidsredenen niet mee naar het bureau. Hij zal later worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.