Vier personen met inbrekerswerktuig, vuurwapen en drugs aangehouden

27 juli 2011

DORDRECHT - De politie controleerde in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 juli een personenauto op de Van Blanckenburgstraat. In de auto waren diverse inbrekerswerktuigen aanwezig. Ook werd een vuurwapen en twee ponypacks met drugs aangetroffen. De vier inzittenden van 18, 19, 25 en 45 jaar oud en allen uit Dordrecht, zijn aangehouden en ingesloten op het bureau. Zij worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.