Fietser aangereden: politie zoekt getuigen

27 juli 2011

DORDRECHT - Een onbekende vrouw reed op donderdag 14 juli een 18-jarige man uit Dordrecht aan, die hier op 26 juli aangifte van deed. De 18-jarige fietste iets voor 13.00 uur op de Riouwstraat richting het Vogelplein. Vanuit die richting kwam een grijze (station) personenauto hem tegemoet. De fietser stopte, maar de personenauto reed hem alsnog aan. Hij viel op de motorkap en liep hierbij gekneusde ribben en o.a. een pijnlijke schouder en rug op. Ook raakte zijn fiets beschadigd. De bestuurster van de auto stapte even uit, maar vervolgde al snel haar weg zonder gegevens achter te laten. De politie is op zoek naar haar. Getuigen van de aanrijding worden verzocht contact op te nemen via tel: 0900 8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.