SP Dordrecht start eigen hulpdienst

27 juli 2011
SP Dordrecht start eigen hulpdienst

DORDRECHT - De SP afdeling Dordrecht is per 01 juli 2011 met een eigen hulpdienst gestart waar alle inwoners van Dordrecht terecht kunnen als zij problemen hebben met hun huisbaas,
zorgverzekering, gemeente en sociale dienst of de weg kwijt zijn in procedures voor huur- of zorgtoeslag en het invullen van formulieren.
Op dit moment werken er 4 vrijwilligers die allemaal een verschillende achtergrond hebben.De hulpdienst van de SP heeft niet alleen als doel mensen individueel te helpen, als er meerdere hulpaanvragen over eenzelfde onderwerp binnenkomen is dat voor ons een signaal dat er iets niet goed is. Door middel van acties kunnen wij vervolgens proberen de zaken op te lossen. Ook kunnen wij als afdeling de Tweede Kamerfractie wijzen op bepaalde punten die ons opvallen.

Tot september 2011 is de hulpdienst alleen op afspraak te bezoeken, daarna zal er elke 1e woensdag van de maand een inloopspreekuur zijn op het SP kantoor aan de Merwedestraat 275 te Dordrecht.Telefonisch is de hulpdienst bereikbaar onder nr. 06 45307514, ook voor het maken van een afspraak.De hulpdienst is eveneens via e-mail bereikbaar: hulpdienst@spdordrecht.nl

Op dit moment ontvangt de hulpdienst verzoeken om problemen met zorgverzekeringen te behandelen. Met name de betalingsregelingen bij achterstanden worden niet altijd juist afgehandeld. Heeft u problemen van deze of andere aard zoals het niet kunnen bijverzekeren voor b.v. een tandartsmodule, neem dan contact op met onze hulpdienst via een van de bovengenoemde mogelijkheden of stuur een brief naar SP Hulpdienst Postbus 469 3300 AL Dordrecht. Uiteraard worden uw gegevens beschermd overeenkomstig de wet op de privacy.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.