Jasper Stamm wil ontmoetingsplaats voor ondernemers starten

28 juli 2011
Jasper Stamm wil ontmoetingsplaats voor ondernemers starten

DORDRECHT - Dordtenaar Jasper Stamm is vooral bekend als medeorganisator van het evenement Big Rivers en freelance Eventmanager.

Hij vertelt enthousiast over zijn nieuwe plan:"Al een aantal jaren loop ik rond met het idee voor een bijzondere ontmoetingsplaats voor (startende) ondernemers uit de regio Dordrecht.
Deze groep ondernemers heeft vaak nog geen eigen kantoor of werkruimte. ‘Het Plein’ is een plaats waar deze zelfstandige tegen relatief lage kosten gebruik kunnen maken van flexplekken en andere faciliteiten.
Ik heb besloten dit op papier te zetten en op zoek te gaan naar partijen die willen helpen dit plan verder uit te werken.

Ook ben ik erg nieuwsgierig wat andere ondernemers van dit plan vinden. Dus wie interesse heeft en het plan wil lezen, kan dat op mijn website www.conquisto.nl. De werktitel voor dit plan is 'het Plein'.
Via deze website kan ook worden gereageerd."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.