Betrapt op drugsdeal

29 juli 2011

DORDRECHT - De politie heeft op donderdagavond twee mannen aangehouden achter het Centraal Station in Dordrecht. Ze werden door agenten in burger betrapt op een drugsdeal. Een 39-jarige man uit Dordrecht verkocht vermoedelijk heroïne aan een 51-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats. De drugs zijn in beslaggenomen. Beide verdachten zijn inmiddels weer vrij en hebben een dagvaarding gekregen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.